Kepaten Obor

Posted on 28/02/2009


Pas aku nang Jakarta wulan wingi, aku nyempatke dolan nang mBekasi. Aku kelingan nek nduwe sedulur sing wes suwe kepaten obor. Bola-bali aku nang Jakarta, rung sempat nggoleki alamate. Maklum, nek aku nang Jakarta paling-paling mung nang kantor Tebet, arang-arang iso lunga nglencer kota-kota. Lha keperluane yo mung mandhang gawe kok!… baca selengkapnya>>
Posted in: Fam